lørdag den 17. august 2013

Long time no see

hold da op, hvor er det længe siden, jeg har været på min blog.
 Hvad har jeg dog lavet i al den tid og hvor er tiden blevet af ???
Jeg har haft en rigtig dejlig sommer og sommerferie, men gruer for vinterperioden. Jeg har tendens til vinterdepression og har frygtlig svært ved at forklare min læge det, endsige at få hjælp til at tackle det. I år satser jeg på naturmedicin, og i god tid :-)

Vores forår/sommer har været præget af flytning, på den gode måde! Efter flytningen er Sønne kommet ud af sin hule, og sidder gerne i stuen. Derefter besluttede sønne sig for at lære at cykle, så nu er han ikke til at styre på 7 tønder land :-)

Vi er flyttet til en lille flække (i samme kommune) hvor han selv kan cykle ture. Færdselsreglerne har han jo kunnet længe.

Specialskolen er stadig fantastisk. I kraft af mit arbejde, ser jeg en del af disse særlige skønne børn og deres specialskoler. Synes stadig at sønnes skole ligger i toppen. Han er endda begyndt at give udtryk for at kede sig, når vi holder weekend og så er det ikke længere nær som slemt at skulle i skole mandag morgen. :-)

Nu kunne jeg bare så frygtelig godt ønske mig at få ham til at sove i sin egen seng, på eget værelse. han fylder 10 i næste måned og jeg er en anelse trær af at få en fod i ryggen. og af en eller anden mærkværdig årsag, synes han det er bedst at ligge i smørhullet (revnen i dobbeltsengen) selv om der ikke ligger nogen på den anden halvdel af sengen.

Han er også blevet stor nok til at være alene hjemme.... han kan sagtens administrere at komme først hjem om eftermiddagen, være alene hjemme, mens jeg går med hunden eller hvis jeg i øvrigt er væk i ½-1 time. Ikke længere, dog, for han er ikke klar til uforudsete hændelser. jeg har altid mobilen på mig, og allierer mig med naboen, så "nogen" ved at han er alene hjemme. Min bekymring omkring det her med at være alene hjemme, er dog, at når han finder ud af at det er en mulighed, bliver det meget sværere end nu, at åf ham med ud af døren. :-)


Jeg elsker min søn, jeg elsker weekender og jeg elsker sønnes skole :-)

2 kommentarer:

 1. I got this website from my friend who shared with me on the topic of this website and now this time
  I am visiting this web page and reading very informative

  Wholesale gold chains

  SvarSlet
 2. Thanks for writing in such an encouraging post. I had a glimpse of it and couldn’t stop reading till I finished. I have already bookmarked you.
  <a href="http://www.smsideatechnosolutions.com/odisha/cuttack/bulk-sms.html>Bulk SMS Software provider in Cuttack, Premium Sms Provider In Cuttack</a>

  SvarSlet